Cartridge.dk

Brug et bed and breakfast i stedet for det dyre hotel, når du er på farten

Written on februar 3, 2017   By   in On the road

Et berømt citat lyder ”At rejse er at leve”. Sådan udtrykte H.C Andersen det nemlig. Dette er så sandt som det er sagt, og er kun et af mange eksempler på, hvor klog H.C Andersen var. At rejse er nemlig at leve! Og for mange er en af de bedste måder, hvor på man kan spendere sine surt tjente penge ved at rejse væk og komme ud at opleve verden. På den måde føler mange nemlig, at man i virkeligheden får mest ud af sine penge. Man får dem nemlig vekslet til en oplevelse – og ofte en oplevelse, som man husker hele livet.

Som de fleste uden tvivl har lagt mærke til, kan det være ganske dyrt at rejse. Og derfor er det også noget, som ofte kan kræve en hel del opsparing. Man kan selvfølgelig hjælpe sig selv lidt ved for eksempel at tage på bed and breakfast i stedet for at skulle bo på et stort, flot og måske femstjernet hotel. Det vigtigste er i sidste ende, at man rejser væk, og dermed bliver mødt af nye indtryk. Det handler nemlig om at opleve så meget forskelligt som muligt. Dette giver nemlig en utrolig god indsigt i andre kulturer og forståelse af, hvordan verdenen rundt omkring os fungerer.

Kulturelle forskelle

Man oplever selvfølgelig en langt større kulturel forskel, hvis man rejser til Asien eller Mellemøsten, fremfor hvis man bliver hjemme i lille Danmark

I løbet af livet vil det typisk være forskelligt, hvad man har tid og penge til at foretage sig. Derfor må man tilpasse sine rejser efter dette. Hvis man eks. er en børnefamilie, er det ofte nødvendigt med langt mere struktur, end hvis man blot er sig selv og rejser alene. Det er også bedre, hvis man tager bilen i stedet for at skulle udsætte sine børn for det pres, der er forbundet med at gå igennem en lufthavn. Hvis man skal køre langt, kan man også tage et stop på et par dage på et bed and breakfast på dagen. Dermed bliver selve rejsen ofte ligeså vigtig som den destination man er på vej mod.

Gode bed and breakfast findes over hele verdenen

Der er nogle lande, hvor man automatisk vil føle sig en smule mere usikker. Det er gerne lande, som er langt fra det, som man er vant til. Derfor kan man også have tendens til at leje sig ind på et hotel, hvor man er sikker på at møde noget genkendeligt. Dog er dette langt fra altid den bedste løsning. I stedet for, skal man tage chancen og bo på et lokalt bed and breakfast. Her er der rig mulighed for at komme helt tæt på den lokale kultur og at opleve noget helt nyt og anderledes end det man er vant til hjemme fra.

Mange kan have tendens til at rejse tilbage til det samme sted år efter år. Der er en særlig tryghed forbundet med dette. Og hvis man først har fundet et sted, som man virkelig bryder sig om, kan det være svært at finde en grund til at skulle ændre det. Dog er det utrolig vigtigt, at man presser sig selv til at komme væk, og dermed også få nogle mere autentiske rejser. Dette kan for eksempel være på et bed and breakfast eller lignende steder, som giver en tættere oplevelse med den lokale kultur.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *