Cartridge.dk
senior dating foregår på nettet

Senior dating på nettet

Written on oktober 27, 2016   By   in News

Det er med tiden blevet helt normalt for seniorer at date på nettet. Hvor det i starten var forbundet med noget lidt usædvanligt at have mødt sin ven eller kæreste via nettet, er det i dag meget udbredt. Der er i Danmark en stor singlekultur også blandt seniorer, og seniorer er efterhånden lige klar bag tasterne som andre aldersgrupper, når det gælder dating.

Senior dating – sådan finder du kærligheden på nettet

Når man dater på nettet, er det først og fremmest vigtigt at være åben og positiv. Man kan have mange ideer om, hvordan den anden skal være. Hvis vedkommende ikke lever præcis op til ens krav, kan det være, at man ikke gider dem, og de hurtigt bliver sorteret fra. Ligesom i andre sammenhænge er det altid en god ide at give folk en chance. Det kommer man klart længst med.

Det kan fx være noget med at se udover, hvor de bor henne. Hvis man kun søger i sit eget område, kan det være man misser nogle pga. geografi. Det kan være, at den man leder efter bor i en helt anden del af landet. Selvom man ikke umiddelbart har lyst til, hverken at flytte eller at have et langdistance forhold, bør man være åben. Det løser sig, hvis kærligheden er der.

Hvor længe skal man skrive, når man dater på nettet som senior?

Det er meget forskelligt, hvor længe folk skriver sammen, før de mødes. Nogle aftaler nærmest med det samme at mødes. På den måde føler de, at de kan få det bedste indtryk af folk. Andre vil gerne skrive i længere tid. Hvis du er helt ny inden for netdating, handler det derfor om at prøve sig frem. Du må finde ud af, hvad der passer dig bedst. Der er nemlig fordele og ulemper ved begge situationer.

Når man skriver sammen i lang tid, kan man hurtigt bygge et billede op af den anden. Nogle er bedre til at formulere sig på skrift, end de er i talesproget. De kan derfor komme til at fremstå meget mere spændende på skrift, end de er, når man først møder dem.

Omvendt kan det at skrive sammen i længere tid give en større ro i forhold til at skulle mødes. Man føler, at man har en bedre fornemmelse af den anden. Man har måske udvekslet flere billeder. Det kan også være, at man har talt i telefon. Efter en telefonsamtale kan du prøve at lægge mærke til, om det indtryk, som du har fået baseret på jeres skriftlige meningsudvekslinger, stemmer overens med indtrykket fra telefonsamtalen. Det kan måske give dig et fingerpeg i forhold til, om du er på vej i den rigtige retning.

Det første møde efter man har mødt hinanden på nettet

Lige gyldigt hvor længe man har skrevet sammen, er det altid en god ide at mødes et offentligt sted. Det giver en større tryghed. Langt de fleste mennesker på nettet vil en det godt. For en sikkerheds skyld er det dog bedst at mødes på neutral grund. Hvis man skal på date et offentligt sted, kan det dog også være grænseoverskridende. Man føler, at alle kan se at man er på date. Så bliver man endnu mere bevidst om sig selv.

Det kan derfor være en god ide at starte med for eksempel at gå en tur. Her behøver man ikke at sidde overfor hinanden og se på den anden. Det kan hjælpe på ens nervøsitet og løsne situationen lidt op. Samtidig giver det også en mulighed for at opleve noget sammen. Hvis man ikke ved, hvad man skal tale om, kan man tale, om det man ser. Det kan give inspiration til helt andre samtaleemner, som man måske ikke ellers var kommet ind på.

Få mere viden om senior dating

Har du fået mod på senior dating kan du læse mere på senior.dk, som henvender til aldersgruppen 50 plus. Her finder du en række artikler om dating på nettet, som er spækket med god viden, som er nyttig at have i baghovedet, når du skal i gang med at date. Se mere på http://www.senior.dk/artikler-om-dating.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *